• Penghantaran Vitamin C untuk Bulan November  15 November 2015 Penghantaran Vitamin C kepada anak-anak di Madrasah Hashimiah. Setiap bulan penderma tetap kita akan menghantar Vitamin C untuk anak-anak di Madrasah. Pada kebiasannya Vitamin C ini akan bertahan selama 2 minggu. Para pelajar akan mengambil Vitamin C selama 2 kali sehari . 

  Tujuan pengambilan Vitamin C adalah untuk menguatkan daya badan seseorang kana-kanak itu. Vitamin C juga bertujuan untuk meningkatkan tenaga dalam badan tertamanya kana-kanak. Dengan keadaaan cuaca dan persekitaran yang tidak menentu hari ini akan menyebabkan mereka senang dijangkiti penyakit dan mudah untuk mendapat demam.

  Admin Madrasah Hashimiah bersama Kak Shazlien
  Terima kasih kepada Kak Shazlien serta kumpulan dan juga tidak lupa kepada Dr Mashitah yang telah menyumbang Vitamin C kepada anak-anak di Madrasah Hashimiah. Semoga kita senua sentiasa dimurahkan rezeki serta dipermudahkan segala urusan. Segala jasa baik tuan dan puan sangat kami hargai. Hanya Allah yang mampu membalas jasa baik tuan dan puan. 

  Iylia Makhtar
  Admin Madrasah Hashimiah
  No Tel/ Whatsapp ; 018 288 2754
  No Tel/Faks : 03-6120 3263
  Email ; mhashimiah@gmail.com